Известие

Collapse
No announcement yet.

пак не пали

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от nickgaidarov Покажи съобщение
    Пред второто "и" няма запетая, така че всичко е наред с правописа на Алекс. Вие му мислете...
    Аз пък за първи път виждам в българския език да се ползват две удивителни.
    A20DTH ЖТД ама не баш
    1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
    Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Comment

Първоначално публикувано от 156 Покажи съобщение
      Дава му 2 грешки:
      U1700 - CAN Network (NCM - NBC)
      P0520 - Oil Pressure sensor
      На 1,8 TS? Не мое да бъде.
      Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic

Comment

Comment

Първоначално публикувано от Zlobich Покажи съобщение
          FLOOD WARRNING!!! Модератор!!!
          OMG...
          Вземете си стая ...

-----------
          Пай сеее ...
          Теб пък май трябва да те уча на английски - пише се WARNING ...

---------- Post added at 19:59 ---------- Previous post was at 19:47 ----------

Първоначално публикувано от BO Покажи съобщение
          Аз пък за първи път виждам в българския език да се ползват две удивителни.
          Аз също, но това не е правописна грешка, а пропуск.

Comment

Теб пък май трябва да те уча на английски - пише се WARNING ...

---------- Post added at 19:59 ---------- Previous post was at 19:47 ----------

Аз също, но това не е правописна грешка, а пропуск.
            Двойното R си свърши работа. Сега и другия участник да го забележи и да спрете да спамите ще е супер.

-----------
            Пай сеее ...
            Две неща са безкрайни: Вселената и човешката глупост, и аз не съм сигурен за Вселената.

Comment

Двойното R си свърши работа. Сега и другия участник да го забележи и да спрете да спамите ще е супер.

-----------
              Пай сеее ...
              ОК.
              А вие продължавайте на развален български или английски - по избор...

Comment

Тук компанията цяла разходка си направихме в планината и сега отварям лаптопа с надеждата, че вече има десетина поста, с които сте решили проблема на колегата, а то - пак няма никой...
                Само един въпрос - ще го решавате ли или за пореден път да спасявам положението?

Comment

Тук компанията цяла разходка си направихме в планината и сега отварям лаптопа с надеждата, че вече има десетина поста, с които сте решили проблема на колегата, а то - пак няма никой...
                  Само един въпрос - ще го решавате ли или за пореден път да спасявам положението?
                  Аз без теб вече нищо не пиша.А и никой не ме слуша

Comment

Напротив, Алекс.
                    Като че ли твоето предположение е най-близо до истината, ако се вземе предвид само описаното от колегата.
                    Ще ти дам жокер обаче, и вече ще продължиш ти - ако искаш и на ЛС на колегата, щом не искаш тук.
                    По мое мнение ключа за бараката се крие другаде, и то в това, което не знам защо колегата пропусна да напише - че колата му е с газова уредба.

Comment

Леко кремче преди лягане

-----------
                      Пай сеее ...
                      Две неща са безкрайни: Вселената и човешката глупост, и аз не съм сигурен за Вселената.

Comment

Леко кремче преди лягане

-----------
                        Пай сеее ...
                        Ако искаш да подчертаеш простотията си, това не е необходимо. Знаем я всички.

Comment

Ти да видиш ...

-----------
                          Пай сеее ...

Comment

Напротив, Алекс.
                            Като че ли твоето предположение е най-близо до истината, ако се вземе предвид само описаното от колегата.
                            Ще ти дам жокер обаче, и вече ще продължиш ти - ако искаш и на ЛС на колегата, щом не искаш тук.
                            По мое мнение ключа за бараката се крие другаде, и то в това, което не знам защо колегата пропусна да напише - че колата му е с газова уредба.
                            Ако след всяко каране на газ е необходим ресет, то газовата въобще не е регулирана, меко казано. От това обаче, трябва да има записани съответните грешки.
                            Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic

Comment

Напротив, Алекс.
                              Друже,има няколко причини да не пали, но тук има уеажавани специалисти- нека те помагат. Който иска, имам телефон

---------- Post added at 08:03 ---------- Previous post was at 08:02 ----------

Напротив, Алекс.
                              Друже,има няколко причини да не пали, но тук има уеажавани специалисти- нека те помагат. Който иска, имам телефон

Comment

Първоначално публикувано от myato Покажи съобщение
                                Ако след всяко каране на газ е необходим ресет, то газовата въобще не е регулирана, меко казано. От това обаче, трябва да има записани съответните грешки.
                                Напълно правилно, Докторе.
                                Хайде един последен жокер и на теб и преставам да спамя...
                                Виж какво означава грешката U1700.
                                Един вид - давам ти диагнозата, а ти можеш да проведеш лечението...

P.S. Всъщност не, лечението съм го обещал на Алекс и съм убеден, че той ще се справи.
                                Last edited by nickgaidarov; d.m.y г., 10:28.

Comment

Working...
                                X